Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2008 12:33 - Предсрочни местни избори в София?!...
Автор: 300diavoli Категория: Политика   
Прочетен: 1085 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 06.10.2008 13:23


Министър Петър Димитров отново "изби рибата" - в това отношение човекът си е направо рецидивист. Сега ще сменя кмета?!..., или столицата. Това е положението. 

Всеки път, когато министър Димитров си отвори устата, от нея се отронва бисер, който естествено намира мястото си... на първите страници на вестниците.

За краставиците няма да споменавам, това е класика в жанра, за това, че само Дания ни бие по икономически ръст - също. Не помня всичките му нелепи изказвания, вероятно и вие, но от известно време всяко негово появяване по телевизията предизвиква усмивки на лицата ни. Може пък това да е ролята му в това тъжно правителство - да има и един шут, който да ни разсмива.

Ще взема да се поразровя, да видя каква е процедурата за смяна на столицата, защото за кмета е ясно - само с избори могат да го сменят. Дали пък министър Димитров няма предвид точно това - предсрочни избори за местно управление на София? 

Нейчо Нейчев, който остана в историята с репликата "Егати държавата, щом и аз съм й бил министър." има още по-талантлив (в това отношение) последовател. Не че Димитров ще го кажа за себе си, ние си го казваме един на друг,  колкото пъти се спомене за икономическия министър или зърнем самодоволната му физиономия по телевизията. 


Тагове:   местни,   избори,


Гласувай:
0



1. oseino - Българската политика-звучи много тъпо!
06.10.2008 23:44
Това нещо българската политика наистина звучи тъпо, смешно и гадно!Имам чувството, че всички министри, народни представители, магистрати се опитват да имитират Димитър Пенев("Няма да се връщам напред във времето"). Много усмивки предизвикват изказванията на Мая Манолова от БКП и нейната съпартийничка Татяна Дончева, които се надпреварват да говорят с патос на млади труженички в ТКЗС.А иначе, тоя Димитров май беше човекът, който преложи да тикне половин България в затвора, само защото няма пари да си плати парното.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 300diavoli
Категория: Политика
Прочетен: 208322
Постинги: 45
Коментари: 305
Гласове: 911
Архив