Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2009 23:56 - Всичките ни политици са сбъркани
Автор: 300diavoli Категория: Политика   
Прочетен: 2320 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 19.12.2009 00:17


Даже по едно време си мислех, че по тоя критерий ги избират и издигат.

Голем цирк вчера в парламента, разбрахте ли? Янето и Воленчо се хванали за гушите. „Педераст!" - викал Волен, „Пусни Капка, да ти покажа кой е педераст!" - пенел се Янето.

А баа ви Цецка отсякла „Давам ги на комисията по етика!". Абе, ква комисия, кви 5 лева, нали я закрихте с Фидоска като взехте властта?! Ама де ше ти помни такива подробности баа ви Цецка, то остава ли й време от фотографиране - поне по два-три пъти на ден? Ама вие май не ми вервате?...

Еееми, отворете сайта на парламента, там всеки ден има поне по една нова снимка на Цецката. Абе Цецка до Цецка, кво да ви разправям...

Но да се върнем на Волен и Янето. Единият бил педераст, другият - бездетен - тва разбрахме от публичния им конфликт. Ми то, като гледам, от по-изявените ни политици май нема читав с ориентацията или с личния си живот. Даже по едно време си мислех, че по тоя критерий ги избират и издигат.

- Сергейчо - и той твърди, че е хетеросексуален, ама Елена го напусна. Верно, след края на мандата, но тя е възпитана жена, явно не е искала да му създава проблеми докато е премиер.

- Също така възпитана жена беше и Антонина - жената на бракоразводния адвокат, дето ни беше президент. Злите езици разправят, че двамата били пред развод, но той пък взел, че станал президент, та отложили развода с един мандат.

- Филип „Дългото изречение" - пак премиер. Много се говори и за него преди години, ама и той не си е признал... То пък за жена му кво се говореше, мани, мани... ама не са актуални и двамата, кво да ви занимавам?...

- Вигенин, който ни представлява в Европата, и той май зорлем се ожени, за да спрат слуховете за нетрадиционната му ориентация, но не би - още го дъвчат.

- А, щях да забравя главния „монтереец". Не, че не обичам слуховете, но тоя лично съм го виждал. Кво да ви кажа... стар човек - то като вече не можеш, сигурно тебе могат... Пък току-виж ти харесало.

- Докторът Лъчо пък - побойник. Него дъщеря му го изпорти. Дали я беше бил наистина, дали жена му му отмъщаваше за нещо, дали им дадоха пари, за да го злепоставят точно преди изборите, не стана ясно. И все пак си мисля, че едно дете не може да е толкова корумпирано... освен ако не е научено на това от баща си.

- Аз и за Бойко мога да ви кажа мнението си, но още не мога да ви определя от кои сте - в смисъл, дали няма да го отрежете. Но да ви кажа, не е добре това, че с Цветелина ту се разделят, ту се събират, щото не могли да се разберат в чия къща да живеят. Не е добре, това говори за нестабилност. Абе ти мъж ли си, или лукова глава, та не можеш да се наложиш на една жена?! (Айдеее, сега ще ме погнат от Хелзенския комитет за правата на човека, затова спирам.)

Иначе щях да ви кажа, че не ми се вижда много нормално и това, че са си разменили брачните партньори, ама то в приятелските семейства понякога и така става.

Сега се сещам, сигурно затова Бойко е набил оня Стенли (забравих му нормалното име) за това, че разплакал дъщерята на Цветелина. Сигурно разчита, че бившият мъж на Цветелина ще постъпи по същия начин, за да защити неговата (на Бойко) дъщеря някъде по света.

Сещам се и за други, но да не ви отегчавам. Всичко ни е сбъркано, като почнем от политиците, но пък иначе весело си живеем.

Аз съм само един сеирджия, на когото можете и да не обърнете внимание. Но, вервайте ми, почти 7 милиона в България сме такива. Да, хлябът го изкарваме трудно, но поне зрелищата ни ги осигуряват редовно.

pisnani.com


Тагове:   Волен Сидеров,


Гласувай:
0



1. stix - ...
19.12.2009 00:05
"... зрелищата ни ги осигуряват редовно."

Редовно и безплатно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 300diavoli
Категория: Политика
Прочетен: 206710
Постинги: 45
Коментари: 305
Гласове: 911
Архив