Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2009 22:38 - Теглихме една майна на политиците
Автор: 300diavoli Категория: Политика   
Прочетен: 3467 Коментари: 6 Гласове:
1



Бойко понесе шамара с достойнство - поздрави натрапчиво многократно кандидата на БСП Кадиев, Станишев беше нервен - дразнеше се, че журналистите, които довчера го слушаха с внимание и му записваха всяка дума, сега го прекъсват.

ОК, поздравления за г-жа Фандъкова, имаме още един прецедент - за първи път жена става кмет на столицата ни, но...

Резултатът от изборите беше предизвестен и...

всички загубихме на тези избори

Можеше Бойко просто да я назначи, щяхме да си спестим играта на демокрация, а заедно с това и няколко милиона лева на данъкоплатците. Защото вече медиите избират победителя. Да не би да не сте съгласни с това твърдение? - Ами припомнете си заглавията във вестниците и интернет през последните седмици. А на кого са подчинени медиите, надяваме се, вече сте разбрали.

От над 1 110 000 столичани, имащи право на глас, да излязат само около 250 000 да гласуват (по данни на Сова Харис към 19,30 ч. - бел. ред.), това за какво говори?

Теглихме им една майна на политиците, това означава тази, отново безпрецедентна, столична изборна активност.  Техен проблем, дали са го разбрали, или отново ще се скрият зад фразите... даже и от себе си...

Екип на в-к Писна ни!


Тагове:   майна,


Гласувай:
1



1. rummi - всъщност,
15.11.2009 22:45
Кадиев единствено даде оценка на ниската избирателна активност като израз на недоверие към политическата класа - цитирам по памет и вероятно не съвсем правилно.

От друга страна Борисов изрази удовлетворение, че "излизат колкото ни трябват".

Измежду кандидатите огромен брой столичани не припознаха своя.
цитирай
2. chara - "излизат колкото ни трябват"
15.11.2009 22:59
Ами ако излязат повече ... с тях какво ще прави, с излишъка де?
А ако са по-малко?
Човекът вече си повярва и ... ще видим докъде ще стигне?!!
цитирай
3. 300diavoli - Е, Бойко трябваше да се защити някак си,
15.11.2009 23:02
мисля, че и той беше разочарован от ниската избирателна активност. А тя означаваше точно това "Абе, майната ви, каквото сте решили, ще го направите, аз защо да участвам?"
цитирай
4. kombakova - Нищо ново под слънцето!
15.11.2009 23:24
Наистина беше ясно,че София ще се управлява от г-жа Фандъкова.Но ние учителите се зарадвахме,че веднъж имаме точният министър и уви взеха ни го...
Жалко за образователната сфера!Поздрави!
цитирай
5. 300diavoli - Най-интересното е, че и децата мислят така
15.11.2009 23:31
Дъщеря ми, която догодина ще стане пълнолетна, вчера ми каза, че ако имала право да гласува и ако имало начин да се гласува отрицателно, би гласувала против нея, за да може да си остане министър на просветата.
цитирай
6. rat - Хайде стига драми с "ниска...
16.11.2009 08:58
Хайде стига драми с "ниската" избирателна активност. И какви са тзи глупости за медиите и за някакъв предизвестен избор. Ясно е, че левицата е в нокаут и ще стои настрана доста дълго време и вината за това не е нито на медиите нито на хората. Стига сте шикалкавили с разни соц теории на конспирациите. Що за наглост е след четири години свинщина ти да излезеш и да мрънкаш как хората са се отвратили от политиката, при това причината за това отвращение да е изцяло заради теб. Поздравления за победата на ГЕРБ, за мен това си бяха съвсем нормални избори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 300diavoli
Категория: Политика
Прочетен: 208228
Постинги: 45
Коментари: 305
Гласове: 911
Архив